Tiny Library logo
Tiny Library logo

Alle artikelen

Zijn de producten wel veilig?Bijgewerkt 12 days ago

We werken uitsluitend met de beste leveranciers van baby- en kinderproducten. Alle producten die bij ons terugkomen worden professioneel gecontroleerd en gereinigd en als refurbished modellen weer verhuurd. Zo volgen we altijd de volgende 5 stappen om de beste producten te garanderen:

1. ABONNEMENT STOPZETTEN

Wanner wij een product retour ontvangen wordt het gecontroleerd op volledigheid, waarna het bijbehorende abonnement wordt stopgezet.

2. REPAREREN VOLGENS HANDLEIDING

Eventuele defecten worden gerepareerd of onderdelen worden vervangen volgens de handleiding en voorschriften van de leverancier, zo houden rekening met speciale regels per product.

3. GRONDIG SCHOONMAKEN

Daarna wordt het product grondig schoongemaakt met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Stoffen onderdelen gaan in de wasmachine of worden gereinigd met met een waterstofzuiger of stoommachine.

4. PRODUCT MONTEREN

Na het schoonmaken worden de zachte onderdelen van het product opgehangen om te drogen of in een droogkast geplaatst. Daarna wordt het product opnieuw gemonteerd.

5. VEILIGHEIDSCHECK

In de laatste stap ondergaat het product een laatste kwaliteitscontrole. Waar mogelijk, wordt het teruggeplaatst in de originele doos en staat het weer klaar voor het volgende gezin.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee