Tiny Library logo
Tiny Library logo

Alle artikelen

Kan ik de gehuurde producten verzekeren?Bijgewerkt 10 months ago

Ja, je kunt bij ons de Tiny Care verzekering afsluiten. 

De verzekering van Tiny Care dekt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Dit betreft alleen schade die verwacht kan worden bij normaal gebruik van de producten. Schade ontstaan door verkeerd gebruik van de producten wordt niet gedekt met deze verzekering. In dat geval worden de kosten voor de reparatie of het vervangen van een onderdeel doorbelast op de huurder. Ook indien de schade niet op tijd wordt gemeld bij ons worden de kosten voor reparatie of vervanging in rekening gebracht bij de huurder.

Eventuele productiefouten of defecten vanuit de fabrikant worden uiteraard niet in rekening gebracht, maar we vragen je wel deze deze direct (binnen 24 uur) bij ons te melden en te documenteren. Wij kunnen je dan helpen aan een nieuw product. 

Wat valt er niet onder de verzekering van Tiny Care?
Houd er rekening mee dat bepaalde zaken niet worden gedekt door de verzekering van Tiny Care, zoals: 

- Diefstal van producten
- Verlies van producten
- Opzettelijk beschadigde producten
- Schade, verlies of diefstal van de producten op vakantie 

Voor diefstal of verlies van producten kan je eigen aansprakelijkheidsverzekering dit in de meeste gevallen dekken. Vraag je verzekeringsmaatschappij naar de dekking van deze kosten. 

Mocht er tijdens je vakantie iets gebeuren met de producten, dan valt deze schade of verlies onder de dekking van jouw reisverzekering.

Neem in bovenstaande gevallen wel altijd direct contact op met onze klantenservice om diefstal, verlies of schade te melden.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee