Tiny Library logo
Tiny Library logo

Alle artikelen

Wat gebeurt er als ik een product heb beschadigd?Bijgewerkt 3 months ago

We houden er rekening mee dat je de gehuurde producten intensief gebruikt, en baby’s en kinderen maken er nu eenmaal wel eens een bende van (trust us, we know!). Dat vinden wij geen probleem. Bij ons kan je je babyspullen zorgeloos huren.

In het geval van stoffen bekleding kun je het zelf wassen (lees hiervoor goed het waslabel). Voorbeelden van slijtage of herstelbare schade: naad los, klein gaatje of vlek op een onopvallende plek of verf die een beetje is afgebladderd.

Is er sprake van schade die wij niet meer kunnen herstellen en die het product onbruikbaar maakt of de veiligheid in het geding brengt? Meld het zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur bij ons.

Volg deze stappen in geval van schade tijdens je huurperiode
1. Meld de schade binnen 24 uur. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

2. Fotografeer de schade van het beschadigde product en stuur ons de foto’s zo snel mogelijk toe, uiterlijk 24 uur nadat de schademelding is gedaan.

3. Nadat je schadeclaim is verwerkt, ontvang je per e-mail een retouretiket. Afhankelijk van de schade stuur je het product terug naar ons warehouse of naar de fabrikant. Indien het product nog wel naar behoren werkt kan er ook voor gekozen worden de huur voort te zetten zonder reparatie of vervangend product.

4. Zodra je product is aangekomen in ons warehouse zal onze klantenservice je informeren over de reparatiemogelijkheden en de eventuele kosten.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee